sunnuntai 4. tammikuuta 2009

ISRAEL VASTUUSEEN RIKOKSISTAAN

Israelin terrorihyökkäys ilmaiskuineen Gazaan laajeni eilen illalla myös maahyökkäykseksi. Israel oli tiettävästi valmistellut hyökkäystä jo ainakin puolen vuoden ajan ennen sotatoimien alkamista. Se myös esti lääketoimitukset Gazaan kahden kuukauden ajan ennen sotaa lisätäkseen palestiinalaissiviilien kärsimyksiä.

USA torjui tänään YK:n turvallisuusneuvostossa päätöslauselman, joka olisi tuominnut Israelin hyökkäyksen. EU:n puheenjohtajamaa Tsekki antoi puolestaan keneltäkään kysymättä EU-kansalaisten nimissä uskomattoman ja häpeällisen lausunnon, jonka mukaan Israelin hyökkäys on "puolustuksellinen".

Onneksi Tsekki on joutunut perääntymään lausunnossaan sen aiheuttamien voimakkaiden vastalauseiden vuoksi. Tsekillä ei todellakaan ole minkäänlaista valtuutusta kansalaisilta tällaisten valheellisten ja kammottavien lausuntojen jakamiseen.

Israelin toiminta alkaa täyttää jo kansanmurhan tunnusmerkit. Israel sekä sen avustaja ja aseistaja USA pitäisi saada oikeuden eteen vastaamaan rikoksistaan.

Ei kommentteja: