keskiviikko 29. lokakuuta 2008

PERUSSUOMALAISTEN PROTESTIKUPLA PUHKEAA

Perussuomalaisista, "protestipuolueesta", on tulossa kokoomuksen apupuolue useissa kunnissa. Timo Soini on tähänkin asti Espoon valtuustossa ollut hyväksymässä palveluiden ulkoistamisia ja yksityistämisiä. Eduskunnassa perussuomalaiset ovat hyväksyneet lähipalveluita heikentävän kunta- ja palvelurakenneuudistuksen.

Sama linja tulee jatkumaan uusissa kuntien valtuustoissa tulevallakin kaudella. Protestipuoluesumutus unohtuu pikkuhiljaa taka-alalle ja puolue ryhtyy sulassa sovussa yhteistyöhön kokoomuksen kanssa palveluiden ulkoistamisessa ja yksityistämisessä.

Perussuomalaisten taktiikkana on sysätä vastuu yhteiskunnallisten olojen heikentymisestä asiaan täysin syyttömien maahanmuuttajien niskaan. Samalla todelliset syylliset pääsevät kätevästi pälkähästä.

Ei ihme, että Timo Soinista ja hänen puolueestaan on tullut valtamedian lellikki. Perussuomalaisten maahanmuuttajakriittinen politiikka vie huomion todellisista ongelmista, jotka pohjimmiltaan kumpuavat fundamentalistisen kapitalismin epäoikeudenmukaisuudesta.

Ei kommentteja: