perjantai 14. elokuuta 2009

Vetoan Suomen hallitukseen: Erottakaa Alexander Stubb!

Kävelevä katastrofi, Suomen ulkoministeri Alexander Stubb on tyrinyt jälleen. Stubb tölväisi erittäin loukkaavasti Kirkon Ulkomaanapua ruotsinkielisen Ylen haastattelussa - Stubbin sanat tallentuivat nauhalle, vaikka haastattelu ei ollut vielä varsinaisesti alkanut.

Stubb sanoi, että ei aio enää ottaa esiin Israelin taannoisessa Gazan sodassa ("vahingossa" - uskoo ken haluaa) maan tasalle pommittamaa Kirkon Ulkomaanavun ylläpitämää klinikkaa. Kummallisella ruotsin ja englannin kielen sekoituksella Stubb vertasi asiaa siihen, että joku pyytäisi häntä mainitsemaan puheissaan Nokian kännykät. Stubbin mielestä Kirkon Ulkomaanapu yrittää vain kohottaa omaa brändiään, kun se yhä jatkaa keskustelua Israelin tuhoamasta klinikasta.

Vetoan Suomen hallitukseen: Vapauttakaa nyt hyvän sään aikana tuo sammakkoja suustaan päästelevä helppoheikki ulkoministerin tehtävistä ennen kuin pääsee syntymään enempiä tuhoja. Stubb on jo vaarantanut Suomen ja Venäjän suhteet, vienyt kaikin keinoin maatamme yhä lähemmäs Natoa sekä loukannut erittäin arvokasta työtä tekevää Kirkon Ulkomaanapua.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://kavkazcenter.com/russ/content/2011/03/01/79650.shtml


http://date.bluesystem.ru/view.php?id=00405055